Forlovelsesringer
 • Diamantring Sevendal, klassisk kantet i hvitt gull 1ct diamant
 • Gifteringer
 • Smykker
 • Diamantring Sevendal, klassisk kantet i hvitt gull 1ct diamant
 • Enstens diamantøredobb 6 klør hvitt gull i øret på en modell
 • Tennisarmbånd Sevendal, hvitt gull, 2ct og 6ct på arm
 • Rosettring Sevendal, hvitt gull med 1 carat diamant
 • Om Sevendal
 • Vi velger våre materialer med største omhu for å sikre at de oppfyller de høyeste standardene, både med tanke på kvalitet og vårt ansvar for samfunn og miljø.

  Våre naturlige diamanter er hentet fra Etkati- og Diavik-gruvene i Canada, og hver diamant blir nøye sporet.

  I alle våre smykker bruker vi kun gull som er sertifisert av Fairtrade. Dette sikrer at hvert kjøp bidrar til bedre levekår og miljøstandarder i gruvesamfunnene.

 • Tennisarmbånd: Et smykke med en spennende historie

  Tennisarmbånd har blitt et ikonisk smykkevalg for kvinner i dag, men vet du egentlig historien bak dette trendy tilbehøret?


  I 1987 skapte en bemerkelsesverdig hendelse under US Open tennis turneringen en ny trend innen smykker. Mens Chris Evert, en av verdens ledende tennisspillere, spilte en kamp, mistet hun et diamantarmbånd på banen. Kampen ble midlertidig avbrutt mens armbåndet ble funnet.


  Da Evert senere ble intervjuet om episoden, svarte hun enkelt: "Jeg mistet tennisarmbåndet mitt."


  Denne hendelsen vakte oppsikt og førte til en bølge av interesse for denne spesielle typen armbånd. Tennisarmbåndet, bestående av en rekke små diamanter, ble raskt en favoritt blant både kjendiser og vanlige mennesker, og markerte begynnelsen på en ny trend innen smykker.

  Tennisarmbånd

  Tennisarmbånd er et særegent smykke som utmerker seg med sine glitrende diamanter infattet langs hele båndet. Caratvekten angir den samlede vekten av diamanter, som er jevnt fordelt over hele armbåndet. Hos oss finner du et mangfold av tennisarmbånd i ulike caratvekter og i tre forskjellige farger: gult gull, roségull og hvitt gull.


  I dag har tennisarmbåndet blitt et ettertraktet smykke ikke bare blant kvinner, men også blant menn. Det er et symbol på stil, raffinement og personlig uttrykk som appellerer til alle kjønn.


  Enten du ønsker å legge til et snev av eleganse til ditt daglige antrekk eller ønsker å gi en uforglemmelig gave til noen spesielle, vil våre tennisarmbånd være det perfekte valget.


  Hvordan velge riktig lengde for ditt tennisarmbånd

  Standardlengden på tennisarmbånd er vanligvis rundt 18 centimeter, men denne lengden kan variere avhengig av produsent, stil og materialer som brukes. Noen tennisarmbånd tilbyr også justerbare lengder for å sikre en perfekt passform rundt håndleddet ditt.


  For å sikre at du får riktig størrelse på tennisarmbåndet ditt, bør du først måle håndleddets omkrets rundt det bredeste punktet. Dette kan enkelt gjøres med et målebånd eller en snor. Etter du har målt, er det viktig å vurdere hvilken stil du ønsker for armbåndet ditt, da dette kan påvirke valget av lengde.


  Hvis du foretrekker et kort armbånd, kan en lengde som 17 cm være passende. Hvis du derimot ønsker et mer avslappet og løst utseende, kan en lengre lengde som 19 cm være mer egnet. En lengde på 18 cm anses vanligvis som standard og passer de fleste.


  Det er viktig å huske at et armbånd som sitter for stramt kan føre til at leddene i armbåndet strekker seg ut og bli svakere, noe som øker risikoen for brudd.

  Etisk produserte tennisarmbånd: Skinn med god samvittighet

  Hos Sevendal finner du etisk produserte tennisarmbånd laget av Fairtrade-gull og etiske diamanter.


  Fairtrade-gull er gull som utvinnes på en bærekraftig og rettferdig måte, der gruvearbeidere sikres rettferdig lønn og trygge arbeidsforhold. Etiske diamanter er diamanter som utvinnes ansvarlig, uten å være knyttet til konflikter eller andre negative konsekvenser.Du kan velge mellom naturdiamanter fra Canada eller lab-diamanter hos oss. 


  Naturdiamanter, dannet naturlig i jorden over millioner av år, er populære for sin autentisitet. Lab-diamanter, produsert i et laboratorium, har samme kjemiske sammensetning og egenskaper som naturdiamanter, men produseres på en mer bærekraftig måte.


  Uansett hvilket alternativ du velger, kan du være trygg på at du får et flott armbånd produsert på etisk vis.


  Ved å kjøpe et tennisarmbånd fra Sevendal støtter du rettferdig handel og bærekraft. Du bidrar til å sikre rettferdig lønn og trygge arbeidsforhold for gruvearbeidere, samtidig som du reduserer miljøpåvirkningen av diamantutvinning.Velg et tennisarmbånd fra Sevendal og skin med god samvittighet.

  Tennisarmbånd fra Sevendal en unik mulighet til å kombinere personlig stil med etisk bevissthet og bærekraft. Ved å velge et tennisarmbånd laget av Fairtrade-gull og etiske diamanter, kan du være trygg på at du støtter rettferdig handel og bidrar til å redusere miljøpåvirkningen av smykkeproduksjon. Uansett om du velger naturdiamanter fra Canada eller lab-diamanter, kan du være sikker på at du får et flott armbånd som er produsert på en etisk og bærekraftig måte. Så hvorfor ikke skinne med god samvittighet ved å velge et tennisarmbånd fra Sevendal?