Forlovelsesringer
 • Diamantring, Klassisk tynn pave i hvitt gull
 • Gifteringer
 • Smykker
 • om sevendal
 • Vi velger våre materialer med største omhu for å sikre at de oppfyller de høyeste standardene, både med tanke på kvalitet og vårt ansvar for samfunn og miljø.

  Våre naturlige diamanter er hentet fra Etkati- og Diavik-gruvene i Canada, og hver diamant blir nøye sporet.

  I alle våre smykker bruker vi kun gull som er sertifisert av Fairtrade. Dette sikrer at hvert kjøp bidrar til bedre levekår og miljøstandarder i gruvesamfunnene.

 • Klassisk tynn diamantring pave i hvitt gull
 • Kontakt og kundeservice

   

  Tilpassede smykker

  Vi tilbyr vi skreddersydde løsninger for deg som ønsker å skape noe helt unikt. Enten du drømmer om et spesielt design eller er ute etter diamanter i kvaliteter du ikke finner på nettstedet vårt, står vi klare til å hjelpe.

  Vi har et engasjert team av smykkeeksperter som gjerne vil veilede deg gjennom prosessen med å skape ditt drømmesmykke. Uansett om det er et spesielt anheng, en personlig ring eller et unikt sett med øredobber, står vi klare til å bringe din visjon til liv.

  Ikke nøl med å ta kontakt med oss, enten det er for å diskutere mulighetene for tilpassede smykker, forstå mer om diamantkvaliteter, eller bare for å snakke med noen som deler din lidenskap for vakre og bærekraftige smykker. Vi gleder oss til å hjelpe deg med å realisere dine smykkedrømmer.

   

  Hvordan bytter jeg eller returnerer en vare? 

  Vi har samlet alt du kanskje lurer på angående bytte og retur her.

   

  Noe annet du lurer på?

  Vi har samlet svar på alle spørsmålene vi ofte får, så du skal slippe å lure. Se svar på ofte stilte spørsmål her

   

  Ta kontakt med oss om du lurer på noe!

  Vi hjelper deg gjerne. Ring oss på 92083200 eller send oss en e-post. Vi svarer på e-post så fort vi bare kan, men det kan ta opptil 24 timer. For at vi skal kunne besvare henvendelsen raskest mulig er det supert om du sender e-post til riktig avdeling. Se oversikt under.

  Kundeservice angående bestillinger:

  kundeservice@sevendal.com

   

  Alle andre henvendelser:

  hei@sevendal.com

  Du kan også gjerne ringe oss på 92083200