Forlovelsesringer
 • Diamantring Sevendal, klassisk kantet diamantring i hvitt gull 1ct diamant
 • Klassisk tynn diamantring oval i gult gull, på finger
 • Gifteringer
 • Giftering rund form 3 mm gult gull på finger
 • Smykker
 • Diamantring Sevendal, klassisk kantet diamantring i hvitt gull 1ct diamant
 • Enstens diamantøredobb 6 klør hvitt gull i øret på en modell
 • Tennisarmbånd Sevendal, hvitt gull, 2ct og 6ct på arm
 • Rosettring Sevendal, hvitt gull med 1 carat diamant
 • Klassisk tynn diamantring oval i gult gull, på finger
 • om sevendal
 • Vi velger våre materialer med største omhu for å sikre at de oppfyller de høyeste standardene, både med tanke på kvalitet og vårt ansvar for samfunn og miljø.

  Våre naturlige diamanter er hentet fra Etkati- og Diavik-gruvene i Canada, og hver diamant blir nøye sporet.

  I alle våre smykker bruker vi kun gull som er sertifisert av Fairtrade. Dette sikrer at hvert kjøp bidrar til bedre levekår og miljøstandarder i gruvesamfunnene.

 • Klassisk tynn diamantring pave i hvitt gull
 • Diamanter, fra Canada liggende på et bord

  Diamanter fra Canada: Etisk og bærekraftig

  Er du nysgjerrig på hva som gjør diamanter fra Canada så spesielle? Ønsker du å vite mer om hvordan disse vakre edelstenene kan være både etiske og bærekraftige

   

  I denne artikkelen vil vi ta deg med på en reise gjennom Canadas diamantgruver, avsløre deres bærekraftige praksiser og utforske hvorfor etiske diamanter er en fremtidsrettet trend. La oss begynne!

  Hva er etiske diamanter?

  Etiske diamanter, er diamanter som utvinnes og handles på en måte som ikke skader mennesker eller miljøet. De er et symbol på renhet, skjønnhet og samfunnsansvar. Mens mange diamanter i markedet har en sky av konflikt og miljøproblemer, er etiske diamanter fra Canada et glitrende unntak.

  Canadas diamantgruver: En bærekraftig kilde

  Canada har etablert seg som en global leder i produksjonen av etiske diamanter. Landets diamantgruver følger strenge retningslinjer for bærekraftig utvinning og miljøvern. Canadas politiske stabilitet og gode reguleringer gjør det til en pålitelig kilde for diamanter som er fri for konflikter.

  Diamant 186 carat fra Ekati gruven i Canada

  Denne diamanten på 186 Carat, er den største som har blitt funnet i Ekati gruven, den ble solgt for 2,8 millioner amerikanske dollar.

  Sporing og sertifisering av diamanter

  Sporbarhet er nøkkelen til å bevise en diamants etiske opphav. Canadas diamanter blir nøye sporet fra gruve til marked, og sertifiseringssystemer som GIA og Canadamark sikrer at de oppfyller de høyeste standardene for etikk og kvalitet.

  Canadamark Logo

  Arbeidsforhold og lokalsamfunn

  Etisk diamantutvinning i Canada betyr også respekt for arbeidstakerrettigheter og støtte til lokalsamfunnene som er vert for gruvene. Dette skaper bærekraftige arbeidsplasser og forbedrer livskvaliteten for de som er involvert.

  Konfliktfrie diamanter fra Canada

  Konfliktfrie diamanter refererer til diamanter som ikke er brukt til å finansiere væpnede konflikter. Canadas diamanter er kjent for sin rene opprinnelse, og de gir trygghet for kjøpere som ønsker å unngå etiske dilemmaer.

  Prisforskjeller og verdien av etiske diamanter

  Du lurer kanskje på om etiske diamanter koster mer. Mens det kan være en viss prisforskjell, gir etiske diamanter en følelse av glede og etisk forsikring som er uvurderlig for mange kjøpere.

  Rådiamanter og polertediamanter, gule og hvite fra Canada

  Er etiske diamanter like vakre?

  Etisk utvunne diamanter er like vakre som sine ikke-etiske motparter. De deler den samme strålende glansen og skjønnheten. Forskjellen ligger i selve historien bak diamanten.

  Opprettholde etiske standarder

  For å sikre at etiske diamanter forblir etisk, er det avgjørende at bransjen og forbrukerne fortsetter å stille krav til bærekraft og etikk. Dette sikrer at diamanter forblir en kilde til glede uten skyggesider.

  Etiske diamanter - En strålende fremtid

  Diamanter fra Canada er en glitrende illustrasjon av hvordan en tradisjonell bransje kan fornye seg og bli mer etisk og bærekraftig. De gir en strålende fremtid for smykkeindustrien, hvor skjønnhet, etikk og bærekraft går hånd i hånd.

  Diamanter fra Canada er en glitrende illustrasjon av hvordan en tradisjonell bransje kan fornye seg og bli mer etisk og bærekraftig. De gir en strålende fremtid for smykkeindustrien, hvor skjønnhet, etikk og bærekraft går hånd i hånd.

  Ofte stilte spørsmål om etiske diamanter

  Hva gjør diamanter fra Canada etiske?

  Diamanter fra Canada er etiske fordi de utvinnes og handles med strenge etiske retningslinjer som tar hensyn til menneskerettigheter og miljøvern.

  Hvordan kan jeg være sikker på at en diamant er etisk utvunnet?

  Du kan være sikker på at en diamant er etisk utvunnet ved å se etter sertifiseringer som GIA og Canadamark, som bekrefter dens etiske opprinnelse.

  Er prisen på etiske diamanter høyere enn vanlige diamanter?

  Ja, det kan være en viss prisforskjell, men mange kjøpere anser det som verdt det for den ekstra etiske forsikringen.

  Hva er betydningen av "konfliktfrie diamanter?

  Konfliktfrie diamanter" er diamanter som ikke har blitt brukt til å finansiere væpnede konflikter.

  Etiske diamanter fra Canada en strålende måte å kombinere skjønnhet og etikk. Deres opprinnelse, bærekraftige praksiser og vakker glans gjør dem til en verdifull investering for sjelen og fremtiden.