Forlovelsesringer
 • Diamantring Sevendal, klassisk kantet i hvitt gull 1ct diamant
 • Gifteringer
 • Smykker
 • Diamantring Sevendal, klassisk kantet i hvitt gull 1ct diamant
 • Enstens diamantøredobb 6 klør hvitt gull i øret på en modell
 • Tennisarmbånd Sevendal, hvitt gull, 2ct og 6ct på arm
 • Rosettring Sevendal, hvitt gull med 1 carat diamant
 • Om Sevendal
 • Vi velger våre materialer med største omhu for å sikre at de oppfyller de høyeste standardene, både med tanke på kvalitet og vårt ansvar for samfunn og miljø.

  Våre naturlige diamanter er hentet fra Etkati- og Diavik-gruvene i Canada, og hver diamant blir nøye sporet.

  I alle våre smykker bruker vi kun gull som er sertifisert av Fairtrade. Dette sikrer at hvert kjøp bidrar til bedre levekår og miljøstandarder i gruvesamfunnene.

 • Tennisarmbånd i Fairtrade-gull med etiske diamanter

  Både eksklusivitet og etikk har blitt kjerneelementer for moderne smykkeentusiaster. Hvis du søker smykker som ikke bare utstråler bærekraft, men også skjønnhet, er våre tennisarmbånd det ideelle valget. Våre tennisarmbånd, laget med Fairtrade-gull og etiske diamanter, symboliserer det ultimative samspillet mellom luksus og etisk bevissthet. Med fokus på førsteklasses kvalitet, etisk produksjon og miljøvennlighet, vil våre tennisarmbånd ikke bare pynte på håndleddet ditt, men også bidra til å gjøre verden til et bedre sted.

  Opplev luksus og etisk bevissthet med våre tennisarmbånd i Fairtrade-gull med etiske diamanter

  Fordeler med tennisarmbånd i Fairtrade-gull

  Ved å velge et tennisarmbånd i Fairtrade-gull, bidrar du til en produksjonsprosess som verdsetter arbeidernes rettigheter og sikrer dem rettferdig lønn. Dette armbåndet er ikke bare et smykke, det er en bekreftelse på din støtte til rettferdig handel og etisk produksjon.


  Med Fairtrade-gull får du ikke bare et vakkert armbånd, men også en garanti for kvalitet og holdbarhet. Hvert armbånd er nøye laget og oppfyller strenge kvalitetsstandarder, slik at det vil skinne like vakkert i årene som kommer.


  Fra det klassiske gule gullet til det trendy rosegullet - et tennisarmbånd i Fairtrade-gull gir deg valgmuligheter som passer perfekt til din stil og personlighet. La armbåndet være en forlengelse av deg selv, uansett hvilken farge du foretrekker.


  Med en økende oppmerksomhet rundt miljøbevissthet, er det betryggende å vite at ditt valg av et tennisarmbånd i Fairtrade-gull også er et miljøvennlig valg. Produksjonsprosessen tar hensyn til naturen ved å begrense bruken av farlige kjemikalier og ivareta økosystemet rundt gruvene. Ved å bære dette smykket kan du skinne med god samvittighet, vel vitende om at du har tatt et positivt valg for miljøet.


  Velg et tennisarmbånd i Fairtrade-gull - et smykke som ikke bare ser bra ut, men som også gjør en forskjell.


  Etiske diamanter

  Diamanter er en uvurderlig del av et tennisarmbånd . Vi legger stor vekt på å sikre at våre diamanter er av høyeste kvalitet og har blitt behandlet med omsorg og respekt gjennom hele produksjonsprosessen. Våre diamanter blir nøye utvalgt basert på deres kvalitet, skjønnhet og etiske opprinnelse. Vi setter en høy standard for å sikre at våre diamanter oppfyller de strenge retningslinjene for etikk og miljøhensyn. Enten det er lab-dyrkede eller naturlige diamanter fra Canada, kan du være trygg på at diamanter i våre tennisarmbånd er etisk håndtert.

  Ofte stilte spørsmål

  1. Hva er forskjellen mellom Fairtrade-gull og vanlig gull?

   • Fairtrade-gull er utvunnet og produsert med fokus på etiske retningslinjer og rettferdig handel, mens vanlig gull kan være produsert uten hensyn til slike faktorer.
  2. Er Fairtrade-gull dyrere enn vanlig gull?

   • Fairtrade-gull kan ha en litt høyere pris på grunn av de ekstra kostnadene knyttet til etisk produksjon og sertifisering. Imidlertid er prisdifferansen vanligvis minimal.
  3. Hvordan vet jeg at diamantene i tennisarmbåndet er etisk håndtert?

   • Vi garanterer at diamantene vi bruker i våre tennisarmbånd, enten de er lab-dyrkede eller naturlige diamanter fra Canada, har blitt utvalgt og håndtert med strenge etiske retningslinjer. Vi følger sporbarhetsstandarder for å sikre at diamantene er etisk og miljøvennlig.
  4. Hvordan kan jeg velge riktig størrelse på tennisarmbåndet?

   • For å velge riktig størrelse, måler du omkretsen av håndleddet ditt og legger til en passende spill. Vårt erfarne team er også tilgjengelig for å hjelpe deg med å velge riktig størrelse.
  5. Hva er pleieinstruksjonene for tennisarmbåndet?

   • For å holde tennisarmbåndet ditt i optimal stand, bør du unngå å utsette det for harde slag eller kjemikalier. Rengjør det jevnlig med mildt såpevann og en myk børste, og oppbevar det forsiktig i en smykkeboks når det ikke er i bruk.

  Et bevisst valg

  Tennisarmbånd i Fairtrade-gull med etiske diamanter er en eksklusiv måte å uttrykke både stil og etisk bevissthet på. Ved å velge disse smykkene, kan du glede deg over luksusen av førsteklasses materialer samtidig som du støtter etisk produksjon og bærekraftige praksiser.