Personopplysninger

Nettstedet Sevendal.com eies og drives av Sevendal AS med org.nr 925 589 748 MVA

Når du skal fullføre en bestilling i nettbutikken, blir du bedt om å oppgi dine personopplysninger. Du må bekrefte at personopplysningene stemmer og at de er fullstendige. Du er selv ansvarlig for feilaktige opplysninger. Nedenfor finner du informasjon om Sevendal sin behandling av personopplysninger.


Bruk av personopplysninger
Sevendal AS vil alltid beskytte dine personopplysninger. Vi vil alltid følge gjeldende lover og regler for personvern. Sevendal AS er ansvarlig for behandlingen av personopplysningene du oppgir til Sevendal.com Ved å godkjenne våre salgsbetingelser, godtar du Sevendal AS sin behandling av personvern i henhold til dette.

Sevendal AS benytter de personopplysningene du oppgir til å behandle og levere din bestilling fra Sevendal.com. Sevendal AS kan også bruke dine personopplysninger til identifisering, behandling og statistiske formål.

Vi i Sevendal AS selger ikke dine personopplysninger videre til tredjeparts aktører. Det foregår heller ingen bytter eller videreformidling av denne informasjonen med tredjeparts aktører. Dersom vi i Sevendal AS må benytte oss av tredjeparts aktører til å gjennomføre bestemte tjenester eller forbedringer på Sevendal.com kan disse aktørene få innsyn i den informasjonen vi innhenter. I slike tilfeller inngås det strenge avtaler mellom Sevendal AS og tredjepart for å beskytte informasjonssikkerheten til våre kunder. Sevendal AS er ansvarlige for behandlingen av personopplysningene.


Endre eller slette dine persondata
Dersom du ønsker å gjøre endringer på dine data lagret hos oss må du sende oss en e-post