Forlovelsesringer
 • Diamantring Sevendal, klassisk kantet i hvitt gull 1ct diamant
 • Gifteringer
 • Smykker
 • Diamantring Sevendal, klassisk kantet i hvitt gull 1ct diamant
 • Enstens diamantøredobb 6 klør hvitt gull i øret på en modell
 • Tennisarmbånd Sevendal, hvitt gull, 2ct og 6ct på arm
 • Rosettring Sevendal, hvitt gull med 1 carat diamant
 • Om Sevendal
 • Vi velger våre materialer med største omhu for å sikre at de oppfyller de høyeste standardene, både med tanke på kvalitet og vårt ansvar for samfunn og miljø.

  Våre naturlige diamanter er hentet fra Etkati- og Diavik-gruvene i Canada, og hver diamant blir nøye sporet.

  I alle våre smykker bruker vi kun gull som er sertifisert av Fairtrade. Dette sikrer at hvert kjøp bidrar til bedre levekår og miljøstandarder i gruvesamfunnene.

 • Canadamark™ - kvalitet og sporbarhet i hver eneste diamant

  Diamanter har alltid vært et symbol på skjønnhet og luksus, men med økende bevissthet rundt etikk og bærekraftighet, søker stadig flere etter etiske alternativer når de velger smykker. En av de ledende kildene til ansvarlige diamanter er Canada, et land kjent ikke bare for sine storslåtte landskap, men også for sin etiske og bærekraftige diamantindustri.


  Canadamark™ tilbyr en unik mulighet til å spore diamantens opprinnelse og slipeprosess, takket være en uavhengig tredjeparts-sporings- og sertifisering. Ved hjelp av en individuell serienummergravering på diamanten, kan du enkelt sjekke diamantens Canadiske opprinnelse. 

  Canadamark™ er en uavhengig tredjeparts-sporings- og sertifisering som gir forbrukere verden over en unik mulighet til å følge reisen til diamanten de kjøper.

  Historien bak Canadas diamantindustri

  På 1990-tallet opplevde Canada en revolusjon i diamantindustrien da diamanter ble oppdaget i Nordvestterritoriene. Denne oppdagelsen førte til etableringen av gruvene Ekati og Diavik, som raskt ble anerkjent for sin høye kvalitet og etiske praksis. I motsetning til diamantindustrier i andre deler av verden, der utvinning ofte er knyttet til konflikter og brudd på menneskerettigheter, har Canadas diamantindustri vært kjent for sin forpliktelse til etikk og bærekraftighet fra begynnelsen av.

  Etikk og bærekraft i diamantutvinning

  En av de mest fremtredende egenskapene ved Canadas diamantindustri er dens fokus på etikk og bærekraftighet. Gruvearbeiderne i disse gruvene nyter gode arbeidsforhold og rettferdig lønn, og urfolksrettigheter og miljøet respekteres. 


  Canadamark™-sertifiseringen er et bevis på dette, og det gir forbrukerne trygghet ved å tilby full sporbarhet og garantere etiske praksiser gjennom hele produksjonsprosessen.

  Evighetsring hvitt gull med diamant
  Evighetsring hvitt gull med 2 carat diamant

  Sporbarhet og kvalitet

  Canadamark™-sertifiseringen er en uavhengig tredjeparts-sporings- og sertifiseringsordning som gir forbrukerne muligheten til å spore diamantens opprinnelse og slipeprosess. Dette gir en ekstra trygghet for forbrukerne, da de kan være sikre på diamantens autentisitet og kvalitet. Canadas diamanter er kjent for sin strålende skjønnhet og høye kvalitet, og Canadamark™-sertifiseringen er en bekreftelse på dette.

  Beskyttelse av samfunn og miljø

  Canada tar sitt ansvar alvorlig når det gjelder å beskytte samfunnene og miljøet deres. Gruveoperasjoner jobber tett med lokale samfunn for å minimere påvirkningen av utvinningen og sikre at samfunnene drar nytte av gruvevirksomheten. Bærekraftige praksiser som avfallshåndtering og restaurering av land etter utvinning er standarden i Canadas diamantindustri.

  Kontrast til andre diamantkilder

  I motsetning til diamantindustrier i konfliktområder eller med tvilsomme praksiser, skiller Canadas diamanter seg positivt ut. Mens diamanter fra andre regioner ofte er knyttet til kontroverser og brudd på menneskerettigheter, tilbyr Canadas diamanter et rent og etisk alternativ. Ved å velge diamanter fra Canada kan forbrukerne være sikre på at de støtter en bransje som tar ansvar for mennesker og planeten vår.

  Fremtiden for Canadas diamantindustri

  Med økende etterspørsel etter etiske og bærekraftige produkter forventes Canadas diamantindustri å fortsette å vokse. Forbrukere over hele verden blir stadig mer bevisste på opprinnelsen til produktene de kjøper, og etterspørselen etter etiske diamanter vil fortsette å øke. Canada forblir en pålitelig kilde for høykvalitets diamanter med etisk og bærekraftig opprinnelse, og landet fortsetter å være en leder i diamantindustrien.

  Se våre klassiske forlovelsesringer med GIA og Canadamark™ sertifiserte diamanter

  Vi tilbyr et bredt utvalg av diamantstørrelser, former og kvaliteter. Uansett hva slags diamant du ser etter, kan vi hjelpe deg med å finne den. Vi vil også sørge for at diamanten er sertifisert av en uavhengig tredjepart som bekrefter dens kvalitet og opprinnelse. 

  Canadas diamanter representerer ikke bare skjønnhet og luksus, men også etikk og bærekraftighet. Ved å velge diamanter fra Canada kan forbrukerne glede seg over disse vakre smykkene med god samvittighet, vel vitende om at de støtter en bransje som tar vare på mennesker og planeten vår.

  Hvordan kan jeg være sikker på at diamanten min er etisk utvunnet?

  For å være sikker på at diamanten din er etisk utvunnet, bør du se etter Canadamark™-sertifiseringen. Denne sertifiseringen garanterer at diamanten er utvunnet i samsvar med strenge etiske standarder, inkludert respekt for arbeidere, beskyttelse av miljøet og sporbarhet gjennom hele produksjonsprosessen.

  Hva er forskjellen mellom Canadamark™-sertifiserte diamanter og andre diamanter?

  Hovedforskjellen mellom Canadamark™-sertifiserte diamanter og andre diamanter er at Canadamark™-sertifiseringen garanterer etisk og bærekraftig utvinning. Dette inkluderer respekt for arbeidere, beskyttelse av miljøet og sporbarhet gjennom hele produksjonsprosessen. Andre diamanter kan ikke tilby den samme graden av trygghet når det gjelder etikk og bærekraftighet.

  Hvorfor er det viktig å støtte etiske og bærekraftige diamantindustrier?

  Ved å støtte etiske og bærekraftige diamantindustrier bidrar du til å fremme gode arbeidsforhold, beskytte miljøet og støtte lokalsamfunnene der gruvene er lokalisert. Dette er viktig fordi det sikrer at diamantutvinning har en positiv innvirkning på både mennesker og planeten vår.

  Hvordan kan jeg sjekke Canadamark™-sertifiseringen på en diamant?

  Du kan sjekke Canadamark™-sertifiseringen på en diamant ved å se etter den individuelle serienummergraveringen på diamanten. Denne graveringen gir deg muligheten til å spore diamantens opprinnelse og slipeprosess ved å besøke Canadamarks nettside og bruke det unike serienummeret.

  Hvorfor velge diamanter fra Canada fremfor andre kilder?

  Diamanter fra Canada skiller seg positivt ut fra andre kilder på grunn av deres etiske og bærekraftige utvinning. Ved å velge diamanter fra Canada kan du være sikker på at du støtter en bransje som tar ansvar for mennesker og miljø, samtidig som du nyter den strålende skjønnheten til disse edelstenene.