Forlovelsesringer
 • Diamantring Sevendal, klassisk kantet diamantring i hvitt gull 1ct diamant
 • Klassisk tynn diamantring oval i gult gull, på finger
 • Gifteringer
 • Giftering rund form 3 mm gult gull på finger
 • Smykker
 • Diamantring Sevendal, klassisk kantet diamantring i hvitt gull 1ct diamant
 • Enstens diamantøredobb 6 klør hvitt gull i øret på en modell
 • Tennisarmbånd Sevendal, hvitt gull, 2ct og 6ct på arm
 • Rosettring Sevendal, hvitt gull med 1 carat diamant
 • Klassisk tynn diamantring oval i gult gull, på finger
 • om sevendal
 • Vi velger våre materialer med største omhu for å sikre at de oppfyller de høyeste standardene, både med tanke på kvalitet og vårt ansvar for samfunn og miljø.

  Våre naturlige diamanter er hentet fra Etkati- og Diavik-gruvene i Canada, og hver diamant blir nøye sporet.

  I alle våre smykker bruker vi kun gull som er sertifisert av Fairtrade. Dette sikrer at hvert kjøp bidrar til bedre levekår og miljøstandarder i gruvesamfunnene.

 • Klassisk tynn diamantring pave i hvitt gull
 • Forlovelsesring Sevendal, frieri, diamantring blir satt på fingeren,

  Hva burde en forlovelsesring koste?

  Har du tenkt til å fri til din utkårede, men er helt på jordet når det kommer til smykker? Frykt ikke! Vi skal veilede deg gjennom jungelen av diamanter, gull og... andre ting smykker er laget av. 

  Forlovelsesring: Et symbol på kjærlighet

  En forlovelsesring har i lengre tid blitt sett på som en av de viktigste og mest symbolske gavene en person kan gi til sin utkårede. Den representerer ikke bare et løfte om evig kjærlighet, men også tillit, troskap og en felles fremtid.

   

  Gjennom historien har det vært mange trender og tradisjoner rundt forlovelsesringer. Fra enkle gullbånd til intrikate design med diamanter og edelstener, har ringene reflektert både kulturens og individets smak og stil. For mange er valget av forlovelsesring en viktig beslutning, og det kan være lurt å utforske ulike alternativer før man tar sitt endelige valg.

   

  Hos oss tilbyr vi et variert utvalg av forlovelsesringer som passer for ethvert budsjett og smak. Fra klassiske solitaire-design til mer moderne tolkninger, våre ringer er nøye utvalgt for å tilby kvalitet, skjønnhet og varig verdi. Du kan utforske vårt sortiment her, hvor vi er sikre på at du vil finne den perfekte ringen som symboliserer din unike kjærlighetshistorie.

  Tradisjon tro – tre månedslønner?

  Historisk sett har det vært flere regler og tradisjoner knyttet til hvor mye en forlovelsesring bør koste. En gang i tiden ble det sagt at en forlovelsesring skulle koste like mye som tre månedslønner. Ja, du leste riktig. TRE MÅNEDER! Dette er en markedsføringsstrategi popularisert av diamantselskaper på midten av 1900-tallet, hvor idealet var at en mann skulle bruke tilsvarende tre måneders lønn på en forlovelsesring. Denne "regelen" har siden blitt så rotfestet i kulturen at mange føler et press om å følge den. Men la oss være ærlige: Samfunnet har endret seg, og med det også holdningene til hva en forlovelsesring skal koste. Og hvis du bor i en storby med husleiepriser som er høyere enn Eiffeltårnet, er det rett og slett ikke realistisk.

   

  Endring i prioriteringer

  I dagens samfunn er det mange par som velger å nedprioritere den tradisjonelle og ofte kostbare forlovelsesringen til fordel for andre økonomiske prioriteringer. Dette kan være alt fra boligkjøp, reiser, studielån, eller planlegging av selve bryllupet. For mange er det rett og slett ikke realistisk å bruke tre måneders lønn på en ring, og det kan også virke unødvendig når man ser på alle de andre utgiftene man står overfor.

   

  Moderne tilnærming: Din lommebok – ditt valg

  Hva en forlovelsesring bør koste i dagens samfunn avhenger virkelig av individet og paret. Noen verdsetter den symbolske naturen av en dyr ring, mens andre føler at kjærligheten og forpliktelsen de deler ikke kan måles i kroner og øre. I dag finner du forlovelsesringer som passer alle – alt fra rimelige alternativer til de som krever at du pantsetter både hunden og bilen. Men det gode nyheten? Du trenger ikke å tømme sparegrisen for å finne en ring hun vil elske. 

  Diamantring, kantet i hvitt gull med rund diamant, 0,50carat
  Diamantring, spisset i hvitt gull med 0,50 carat rund diamant

  Følg hjertet! (Og lommeboka)

  Til syvende og sist er det ikke prislappen som teller, men tanken og kjærligheten bak. Den beste tilnærmingen til kjøp av forlovelsesring kommer alltid til å være å finne noe som føles riktig for begge parter. Om det betyr å bruke 5 000 kroner eller 100 000 kroner, er det opp til hvert enkelt par. Det viktigste er å finne en ring som føles riktig, både for hjertet og lommeboka.

   

  For de som er på utkikk etter en vakker ring som ikke vil tømme sparekontoen, kan prisklassen mellom 10 000 og 15 000 kroner være et utmerket valg. Dette gir en perfekt balanse mellom kvalitet, skjønnhet, og økonomisk ansvarlighet. Da får man en vakker ring som vil gi henne mye glede. Ta en titt på vårt utvalg av forlovelsesringer her