Forlovelsesringer
 • Diamantring Sevendal, klassisk kantet diamantring i hvitt gull 1ct diamant
 • Klassisk tynn diamantring oval i gult gull, på finger
 • Gifteringer
 • Giftering rund form 3 mm gult gull på finger
 • Smykker
 • Diamantring Sevendal, klassisk kantet diamantring i hvitt gull 1ct diamant
 • Enstens diamantøredobb 6 klør hvitt gull i øret på en modell
 • Tennisarmbånd Sevendal, hvitt gull, 2ct og 6ct på arm
 • Rosettring Sevendal, hvitt gull med 1 carat diamant
 • Klassisk tynn diamantring oval i gult gull, på finger
 • om sevendal
 • Vi velger våre materialer med største omhu for å sikre at de oppfyller de høyeste standardene, både med tanke på kvalitet og vårt ansvar for samfunn og miljø.

  Våre naturlige diamanter er hentet fra Etkati- og Diavik-gruvene i Canada, og hver diamant blir nøye sporet.

  I alle våre smykker bruker vi kun gull som er sertifisert av Fairtrade. Dette sikrer at hvert kjøp bidrar til bedre levekår og miljøstandarder i gruvesamfunnene.

 • Klassisk tynn diamantring pave i hvitt gull
 • Forlovelsering hvitt gull på hånd

  Hvordan velge den perfekte forlovelsesringen?

  Forlovelse er en betydningsfull begivenhet som markerer begynnelsen på et nytt kapittel i livet, og valget av den perfekte forlovelsesringen er avgjørende for å feire denne spesielle anledningen. Før du begir deg ut på leting etter den ideelle ringen, er det viktig å ha en forståelse av din partners unike smak og stil. Utforsking av eksisterende smykker og rådføring med nære venner og familie kan gi verdifulle hint som vil veilede deg i ditt valg. Fra å navigere gjennom valget av riktig gullfarge til å sikre en perfekt passform, vil du få nyttige tips og råd for å gjøre det perfekte valget.

  Klassiske forlovelsesringer

  Klassiske forlovelsesringer er rett og slett tidløse og super elegante. De er som regel enkle i designet, med rene og minimalistiske linjer. Disse ringene oser av stil og kan passe til enhver smak. Uansett om du liker det gammeldagse eller mer trendy, så er en klassisk forlovelsesring et symbol på kjærlighet som varer livet ut

  Klassisk kantet forlovelsesring i hvitt gull med 1.00ct rund diamant
  Klassisk spisset forlovelsesring i hvitt gull med 1.00 ct rund diamant

  Moderne forlovelsesringer

  Moderne forlovelsesringer representerer enkelhet, minimalisme og innovasjon. Disse ringene legger vekt på elegante linjer og ren estetikk, og er et populært valg blant de som søker etter et moderne og unikt uttrykk av sin kjærlighet. Med sitt tidløse design og innovative tilnærming til smykkekunst, er moderne forlovelsesringer perfekte for de som ønsker å skille seg ut på en elegant måte.

  Vintage forlovelsesringer

  Vintage forlovelsesringer henter inspirasjon fra tidligere tidsepokers smykkedesign, og har en tidløs og romantisk appell. Disse ringene er kjent for sine intrikate detaljer og unike designelementer som reflekterer kunst og mote fra den aktuelle perioden. For eksempel kan du finne vintage forlovelsesringer med Art Deco-stil, som er preget av geometriske mønstre og sterke linjer. Med sin unike historie og estetikk er vintage forlovelsesringer et populært valg blant de som søker etter et unikt og personlig uttrykk av sin kjærlighet.

  Channel Diamantring i hvitt gull
  Diamantring kantet pave

  Uansett hvilken stil du velger for en forlovelsesring, er det viktig å huske på personlige preferanser og hva som passer best for den som skal bære den. Enten det er vintage, moderne eller klassisk design, gir hvert alternativ et bredt spekter av valgmuligheter for å finne den perfekte ringen som både er unik og meningsfull.

  Skreddersyd forlovelsesring

  Drømmer du om en helt unik forlovelsesring som passer perfekt til din stil og personlighet? Hos oss tilbyr vi skreddersydde forlovelsesringer, hvor du kan designe din egen ring etter dine egne ønsker og behov. Vi er klare til å hjelpe deg gjennom hele prosessen, fra å velge den perfekte edelsteinen til å utforme det ideelle designet. Enten du foretrekker vintage sjarm, moderne eleganse eller klassisk enkelhet, har vi det du trenger for å skape en forlovelsesring som er helt unik og meningsfull. Ta kontakt med oss i dag for å begynne å designe din drømmering!

  Klassisk tynn forlovelsesring med dråpeformet diamant ringen er i hvitt gull sett ovenefra
  Klassisk tynn forlovelsesring med oval diamant 1.00 carat ringen er i hvitt gull sett ovenefra

  Velg den perfekte diamanten til forlovelsesringen: Naturlige vs. lab-dyrkede diamanter, sporbarhet, etikk, form og kvalitet

  Valget av diamant til forlovelsesringen er en viktig beslutning, både som en betydelig investering og et symbol på kjærlighet. Det er flere viktige faktorer å vurdere når du velger en diamant til forlovelsesringen, inkludert forskjellene mellom naturlige diamanter og lab-dyrkede diamanter, spørsmål om sporbarhet og etikk, diamantform og kvalitet.


  Naturlige diamanter vs. lab-dyrkede diamanter

  Naturlige diamanter dannes naturlig under ekstremt høyt trykk og temperatur dypt inne i jorden over millioner av år. Selv om de er unike og verdifulle, har utvinning av naturlige diamanter vært forbundet med miljømessige og etiske bekymringer, inkludert konflikt- og bloddiamanter.Lab-dyrkede diamanter produseres i laboratorier ved å simulere de samme forholdene som finnes i naturen. Disse diamantene er mer miljøvennlige, ettersom de ikke krever gruvedrift, og er vanligvis rimeligere enn naturlige diamanter.


  Sporbarhet og etikk

  Sporbarhet er avgjørende for å sikre at diamanten du velger er etisk og konfliktfri. Diamanter fra Canada er kjent for sine strenge etiske og miljøstandarder, og er derfor ettertraktet på grunn av deres sporbarhet. Sørg for å be om sertifisering og opprinnelsesgaranti når du kjøper en diamant.


  Diamantformer

  Det finnes et bredt utvalg av diamantformer å velge mellom, og det riktige valget avhenger av din partners stil og personlige preferanser. Populære diamantformer inkluderer rund brilliant, prinsesse, dråpe og oval.


  Kvalitet

  Når du vurderer kvaliteten på en diamant, er det viktig å se på de fire "C-ene": Carat (vekt), klarhet, farge og slipegrad. Finne riktig balanse mellom disse faktorene vil hjelpe deg å velge den perfekte diamanten som oppfyller dine krav til etikk, estetikk og kvalitet.


  Ved å ta hensyn til disse faktorene kan du finne den ideelle diamanten til forlovelsesringen som vil være et varig symbol på kjærligheten og engasjementet du og din partner deler. 


  Diamanter med Canadamark-sertifisering garanterer at de er konfliktfrie og bærekraftige.

  Klassisk tynn forlovelsesring sett fra siden 1.00 carat diamant i rosegull
  Rosettring i hvitt gull

  Gullfargene for forlovelsesringer: Hvitt, gult og roségull, pluss fordeler med Fairtrade-sertifisert gull

  Når du skal velge gull til forlovelsesringen, er det flere farger å vurdere, og hver har sine egne særtrekk.


  • Hvitt gull: Dette er elegant og tidløst, men det krever litt ekstra vedlikehold for å beholde den blanke hvite fargen. En rhodinering av og til vil bidra til å bevare den fine glansen.

  • Gult gull: Dette er mer robust og trenger ikke så mye stell som hvitt gull. Det gir også en fin kontrast til fargede steiner og gir en personlig touch til ringen.

  • Roségull: Den varme tonen i roségull kan passe godt til ulike hudtoner og smykkedesign. Det er imidlertid litt mer følsomt for riper, så det krever litt ekstra forsiktighet.

  Når du velger gullfargen til forlovelsesringen, er det viktig å tenke på din partners stil og preferanser. Ta gjerne en titt på de smykkene de allerede bruker, eller diskuter valget sammen for å sikre at ringen blir noe de virkelig vil sette pris på å bruke hver dag.

  Hvordan finne den rette ringstørrelsen

  Det finnes flere metoder for å finne den rette størrelsen på forlovelsesringen:


  Bruk en ringmåler: Dette er den mest nøyaktige måten å måle ringstørrelsen på. Bare gi oss beskjed så sender vi deg et ringmålebånd gratis i posten.


  Mål en eksisterende ring: Hvis din partner allerede har en ring som passer godt på fingeren du planlegger å gi ringen til, kan du måle ringens indre diameter og bruke en ringstørrelsesguide for å finne riktig størrelse.


  Bruk en papirstrimmel: Dette er en mindre nøyaktig metode, men kan være nyttig hvis du ikke har tilgang til en ringmåler eller en eksisterende ring. Klipp bare en smal papirstrimmel og vikle den rundt fingeren. Marker deretter hvor papiret overlapper, mål lengden og bruk en ringstørrelsesguide for å finne riktig størrelse.

  Ta hensyn til fingerens form og størrelse. Fingre kan endre størrelse gjennom dagen og på grunn av værforhold. Det er også viktig å huske at fingrene kan bli større eller mindre på grunn av hevelse, graviditet eller vekttap. Prøv å måle fingeren under normale forhold og på et tidspunkt på dagen når den er minst påvirket av disse faktorene.Når du har funnet riktig størrelse, må du også tenke på komforten. En godt tilpasset ring skal gli lett over fingerknoken, men sitte godt nok til at den ikke faller av. 


  Hvis ringen er litt for stor eller for liten, justerer vi størrelsen gratis for deg.


  Hvis du planlegger å overraske din partner med en forlovelsesring, kan det være en utfordring å finne riktig størrelse uten at de vet det. Prøv å spørre venner eller familiemedlemmer om de kjenner til ringstørrelsen, eller låne en eksisterende ring fra din partner (pass bare på at den faktisk passer fingeren den er ment for). Husk at det er bedre å velge en litt større størrelse hvis du er usikker, ettersom det generelt er enklere å justere en ring mindre enn større.Ved å følge disse tipsene kan du finne den perfekte størrelsen på forlovelsesringen for din partner og sikre at den passer komfortabelt på deres finger.


  Les vår guide her.

  Å finne den perfekte forlovelsesringen krever litt tid, research og omtanke. Ved å vurdere stil, design, metaller og opphav, kan du finne den perfekte ringen som representerer din kjærlighet og forpliktelse til hverandre. Vi håper at denne informasjonen vil hjelpe deg og ikke glem å ta godt vare på ringen i årene som går.