Forlovelsesringer
 • Diamantring Sevendal, klassisk kantet diamantring i hvitt gull 1ct diamant
 • Klassisk tynn diamantring oval i gult gull, på finger
 • Gifteringer
 • Giftering rund form 3 mm gult gull på finger
 • Smykker
 • Diamantring Sevendal, klassisk kantet diamantring i hvitt gull 1ct diamant
 • Enstens diamantøredobb 6 klør hvitt gull i øret på en modell
 • Tennisarmbånd Sevendal, hvitt gull, 2ct og 6ct på arm
 • Rosettring Sevendal, hvitt gull med 1 carat diamant
 • Klassisk tynn diamantring oval i gult gull, på finger
 • om sevendal
 • Vi velger våre materialer med største omhu for å sikre at de oppfyller de høyeste standardene, både med tanke på kvalitet og vårt ansvar for samfunn og miljø.

  Våre naturlige diamanter er hentet fra Etkati- og Diavik-gruvene i Canada, og hver diamant blir nøye sporet.

  I alle våre smykker bruker vi kun gull som er sertifisert av Fairtrade. Dette sikrer at hvert kjøp bidrar til bedre levekår og miljøstandarder i gruvesamfunnene.

 • Klassisk tynn diamantring pave i hvitt gull
 • Gifteringer i Fairtrade-gull Sevendal i hendene på et brudepar

  Gifteringer med verdens mest verdifulle gull

  Gifteringer er ikke bare symboler på kjærlighet og forpliktelse; de representerer også en utvidelse av våre verdier og etikk. I en verden som stadig blir mer bevisst på sosiale og miljømessige utfordringer, står brudepar overfor et viktig valg når det gjelder deres symbol på evig kjærlighet. Dette valget handler ikke bare om estetikk og design, men også om materialenes opprinnelse og deres påvirkning på planeten vår. 


  Fairtradegull markerer en ny æra i smykkeindustrien, der luksus og samvittighet går hånd i hånd. I denne artikkelen vil vi utforske dybden og betydningen av dette valget, og hvorfor det er viktigere nå enn noensinne å tenke etisk og bærekraftig når vi velger symbolene for vår kjærlighet.

  Fairtrade gullbare
  Giftering Sevendal Fairtrade-gull Gult gull

  Bærekraftig utvikling: Gifteringers symbolske skift mot etisk ansvarlighet

  Gifteringer har lenge vært dypt rotfestet i kulturene og tradisjonene over hele verden, bærende på historier om kjærlighet, forpliktelse og trofasthet. Disse ringene, ofte enkle i design, har blitt båret gjennom århundrer som et ytre tegn på en indre forpliktelse. Men i løpet av de siste tiårene har betydningen av disse ringene utviklet seg for å speile moderne verdier og bekymringer, særlig når det gjelder bærekraft og etisk ansvarlighet.


  Gifteringen, tradisjonelt båret på den fjerde fingeren på venstre hånd, sies å være direkte forbundet med hjertet gjennom "vena amoris", kjærlighetens vene. Denne romantiske forestillingen understreker ringens rolle som et symbol på uendelig kjærlighet og evig troskap. Dens sirkulære form, uten begynnelse eller slutt, representerer også evigheten og uendeligheten i forholdet mellom to personer.


  Skiftet mot bærekraft I takt med en økende bevissthet rundt miljømessige og sosiale spørsmål, har par begynt å søke etter måter å sikre at deres kjærlighetsuttrykk ikke er på bekostning av andre eller planeten. Dette har ført til en voksende interesse for gifteringer laget av materialer som fairtradegull, som tilbyr en mer ansvarlig og bærekraftig tilnærming. Ved å velge disse ringene, tar par ikke bare et valg for sin kjærlighet, men også et valg for å støtte rettferdige handelspraksiser og miljøvennlige metoder.


  Denne evolusjonen i tankegangen rundt gifteringer reflekterer et større skifte i samfunnet, der individer og par blir mer og mer opptatt av hvordan deres valg påvirker verden rundt dem. Det er en anerkjennelse av at hver handling, selv noe så personlig som valget av en giftering, kan ha en bredere sosial og miljømessig innvirkning.


  Giftering sett fairtradegull gult gull - Sevendal

  Fairtradegull: Etisk og bærekraftig valg for gifteringer

  Fairtradegull representerer en betydningsfull forandring i smykkeindustrien og setter en ny standard for etikk og bærekraft i utvinningen og handelen av edle metaller. Ikke bare er dette gullet et symbol på luksus og velstand, det bærer også med seg verdier om sosial rettferdighet og miljøansvar.


  Dette edle metallet kommer fra gruver som har forpliktet seg til å oppfylle strenge miljømessige og sosiale standarder. Det inkluderer rettferdige lønninger og arbeidsforhold for gruvearbeiderne, samt strenge retningslinjer for miljøvern. I motsetning til tradisjonell gullutvinning, som ofte involverer bruk av skadelige kjemikalier som kvikksølv og cyanid, benytter fairtradegruver seg av mer miljøvennlige metoder. Dette reduserer den negative miljøpåvirkningen og forbedrer helsen og sikkerheten til de som arbeider i gruvene.

  Giftering Sevendal rosegold Fairtrade-gull
  Fairtrade Golg logo

  Fordeler med gifteringer i Fairtradegull: Etisk, miljøvennlig og bærekraftig valg

  Valg av gifteringer laget av fairtradegull støtter ikke bare miljøvennlig og etisk gruvedrift, men også samfunnene som er direkte berørt av denne industrien. Fairtrade-sertifisering sikrer at en del av inntektene fra gullet går tilbake til gruvesamfunnene for å støtte viktige prosjekter innen utdanning, helsevesen og infrastruktur. Dette bidrar til å forbedre livene til gruvearbeidere og deres familier, og skaper en positiv innvirkning som strekker seg langt utover det enkelte smykke.


  Fairtradegull fremmer også gjennomsiktighet i smykkeindustrien, slik at forbrukerne kan være trygge på at gullet de kjøper er utvunnet og handlet på en måte som respekterer menneskerettigheter og miljøet. Dette gjør valget av en giftering til en bevisst handling som reflekterer ønsket om å støtte positive og bærekraftige praksiser i smykkeindustrien.


  Valg av en giftering i fairtradegull symboliserer en dypere forpliktelse, ikke bare til hverandre, men også til verdier som understreker bærekraft, etikk og sosialt ansvar. Det er et klart tegn på etisk bevissthet og en prioritering av menneskerettigheter og rettferdige arbeidsvilkår. Ved å velge fairtradegull blir bæreren en del av en større bevegelse som søker å forandre smykkeindustrien til det bedre.


  Gifteringer i fairtradegull representerer ikke bare en økonomisk investering, men også en investering i verdier og prinsipper. De beholder sin betydning over tid og forteller en historie om ansvar og omsorg. For par som ønsker at deres kjærlighetssymboler skal gjenspeile deres verdier og etikk, er valget av fairtradegull et kraftfullt uttrykk for deres forpliktelse til en bedre verden.

  Konklusjon

  Gifteringer er langt mer enn bare vakre smykker; de er symbolske manifestasjoner av våre dypeste følelser og forpliktelser. I dagens bevisste verden, hvor forbrukere stadig søker etter produkter som reflekterer deres verdier og etiske overbevisninger, representerer fairtradegull et kraftfullt valg. Det er et valg som ikke bare symboliserer kjærligheten mellom to mennesker, men også deres forpliktelse til en mer rettferdig og bærekraftig fremtid.

   

  Å velge en giftering i fairtradegull betyr å ta et standpunkt for etikk og bærekraft i en bransje som har vært plaget av utfordringer knyttet til miljø og menneskerettigheter. Det er en måte å vise at ekte kjærlighet strekker seg utover det personlige forholdet og omfatter en omsorg for samfunnet og planeten vi deler.

   

  Ved å investere i fairtradegull, bidrar par ikke bare til deres egen lykke, men også til lykken og velstanden til gruvearbeidere og deres samfunn. De bidrar til å fremme et mer transparent og ansvarlig marked, hvor forbrukernes valg kan ha en positiv innvirkning på verden.

   

  Som vi ser fremover, blir det stadig viktigere at våre valg av gifteringer – et av de mest varige symbolene på vår kjærlighet og forpliktelse – reflekterer våre dypeste verdier. Fairtradegull tilbyr en mulighet til å gjøre nettopp det, å velge en ring som ikke bare er et tegn på kjærlighet, men også et tegn på håp og forandring. Gifteringer i fairtradegull er ikke bare en trend; de er en del av en bevegelse mot en mer rettferdig og bærekraftig verden.